Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی حاجی‌کاظمی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان پیش از ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار داشت: سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بیمه‌شده و مستمری بگیر زیر پوشش اداره‌کل تأمین اجتماعی قرار دارند.

وی ادامه داد: هدف‌گذاری ما در سال‌های گذشته انجام ۳۰ خدمت پرتردد به صورت مجازی بود که تا حدود بسیار زیادی در تغییر فرهنگ مراجعه مجازی به جای حضوری موفق عمل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مهم‌ترین این برنامه‌ها، حذف دفترچه بیمه کاغذی بود. در حال حاضر نزدیک ۹۹ درصد نسخه‌ها به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.

حاجی‌کاظمی درباره بیمه دانشجویی و بیمه فراگیر خانواده توضیح داد: این دو طرح برای افزایش افراد تحت پوشش بیمه اتفاق افتاده است. دانشجویان و زنان خانه‌دار هم‌زمان می‌توانند از این طرح بهره‌ببرند و هم‌زمان تحت پوشش والد و یا همسر نیز باشند.

احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان شریعتی

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه "در حال حاضر به ازای هر ۳.۳ نفر بیمه، یک نفر مستمری بگیر وجود دارد" تاکید کرد: در حال حاضر تأمین منابع چالش بزرگی برای تأمین اجتماعی است و منابع بین‌نسلی بسیار محدودی وجود دارد.

وی با اشاره به احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان شریعی در اصفهان گفت: بیمارستان شریعتی شرایط خوبی ندارد و از همین روی بیمارستانی مشابه بیمارستان میلاد تهران در اصفهان ایجاد خواهد شد. سازمان تأمین اجتماعی از سال ۱۳۹۳ درگیر تأمین منابع و خرید زمین این بیمارستان بوده و در نهایت با تهاتر بدهی سازمان اتوبوسرانی شهرداری اصفهان زمینی به وسعت ۳۲ هزار متر در شهرک کشوری تأمین شد. امیدواریم با تأمین منابعی که صورت گرفته، در سال جاری کلنگ این بیمارستان به زمین بخورد. نیاز است پس از ساخت این بیمارستان، بازسازی کاملی در بیمارستان شریعتی صورت گیرد.

حاجی‌کاظمی درباره طلب‌های سازمان تأمین اجتماعی گفت: ۴۰ هزار میلیارد دیون سازمان تأمین اجتماعی کشور از کارفرمایان است و ۴۵۰ هزار میلیارد دیون از دولت است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان در پاسخ به پرسشی درباره وام بازگشتگان اظهار داشت: این تسهیلات با بانک رفاه هماهنگ می‌شود و مستمری بگیران که دریافتی ضعیف‌تری دارند طبق اولویت به بانک معرفی می‌شوند.

راه‌اندازی بخش قلب در بیمارستان شریعتی

در ادامه این نشست خبری محمد رجالی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان اظهار داشت: سه بیمارستان ملکی با مجموعاً ۷۵۰ تخت و ۲۸ درمانگاه عمومی و تخصصی در اختیار تأمین اجتماعی استان اصفهان وجود دارد ضمن اینکه در اکثر شهرستان‌ها نیز درمانگاه‌های عمومی تأمین اجتماعی قرار دارد. ۷۳۹ هزار ویزیت سرپایی در دو ماهه ابتدایی سال جاری در مراکز تأمین اجتماعی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد رشد عددی وجود داشته است.

وی با اشاره به نسخه‌های الکترونیکی تاکید کرد: در ابتدا مشکلات بسیاری برای نسخه‌ها وجود داشت، اما از اوایل سال ۱۴۰۰ روند صدور نسخه‌ها بیشتر و بهتر شد و در حال حاضر ۹۹ درصد نسخه‌ها در استان اصفهان به صورت الکترونیک صورت می‌گیرد.

رجالی درباره پروژه‌های عمرانی تأمین اجتماعی گفت: پروژه درمانگاه دولت آباد با اعتبار ۷۰ میلیاردی انجام شده و در آستانه بهره‌برداری قرار دارد. همچنین بخش جراحی قلب بیمارستان شریعتی نیز ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم این بخش تا پایان سال جاری راه‌اندازی شود.

خدمات دندان‌پزشکی در ۲۰ درمانگاه صورت می‌گیرد

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان درباره بیمارستان جایگزین بیمارستان شریعتی، توضیح داد: بیمارستان شریعتی قدمت ۵۸ ساله دارد و عمر طبیعی آن به اتمام رسیده است. برای احداث بیمارستان جایگزین زمین تأمین شده، اما استانداردهای بسیار قوی وجود دارد و در حال حاضر نقشه‌ها در حال آماده‌سازی است و سپس برای بررسی و تأیید به دانشگاه علوم پزشکی ارسال خواهد شد. در صورت تأیید نقشه‌ها، کلنگ‌زنی آغاز خواهد شد. بیمارستان جدید ۸۰ هزار متر ساخت دارد. بیمارستان شریعتی ۴۲۰ تخت خوابی است و بیمارستان جدید نیز همین تعداد تخت خواب خواهد داشت.

وی در پاسخ به سوالی درباره پوشش دارویی تأمین اجتماعی توضیح داد: هیچ نهادی در دنیا همه داروها را تعهد نمی‌کند و بیمه ۷۰ درصد داروهای تحت پوشش را پرداخت می‌کند. امیدوارم با تشکیل پرونده الکترونیک و نسخه‌های آنلاین این مشکل نیز حل شود و به سمت درمانی استاندارد حرکت کنیم.

رجالی درباره خدمات دندان‌پزشکی در اصفهان گفت: در ۲۰ درمانگاه تأمین اجتماعی خدمات درمان‌پزشکی صورت می‌گیرد و یک درمانگاه تخصصی دندان پزشکی نیز وجود دارد. مشکل در این حوزه نیروی انسانی است که به دلیل اختلاف تعرفه‌ها دندان‌پزشکان از طرح‌های استخدامی تأمین اجتماعی استقبال نکردند.

کد خبر 5536384

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمارستان شریعتی بیمارستان دارو تامین اجتماعی بیمه تامین اجتماعی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی عید سعید قربان بوشهر بیست و هفتمین سفر استانی دولت ویروس کرونا کرمانشاه دعای عرفه نماز عید قربان آمار کرونا سنندج خطبه های نماز جمعه حجاب و عفاف اردبیل خراسان رضوی مشهد تأمین اجتماعی استان اصفهان بیمارستان جایگزین تأمین اجتماعی بیمارستان شریعتی احداث بیمارستان حال حاضر نسخه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: دستگاه حفار مکانیزه (تی‌بی‌ام) شرقی خط دو متروی اصفهان که اوایل دی سال گذشته به ایستگاه طوقچی رسید، در حال حاضر در فاصله ۲۰۰ متری ایستگاه ابن‌سینا قرار دارد و تا یک ماه آینده به این ایستگاه می‌رسد.

سیدمحسن واعظی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت احداث خط دو متروی اصفهان اظهار کرد: این خط به‌طول ۲۴ کیلومتر و ۷۰۰ متر است که در گام نخست با ۱۴ کیلومتر آغاز و احداث ۱۶ ایستگاه از ۲۳ ایستگاه آن نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: برای کاهش زمان احداث خط دو، دستگاه حفار مکانیزه (تی‌بی‌ام) در دو جبهه شامل جبهه غربی با قطار ۹.۵ متر و دو دستگاه جبهه شمال هفت متر فعالیت خود را آغاز کرد.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه تصریح کرد: دستگاه حفار مکانیزه (تی‌بی‌ام) شرقی خط دو متروی اصفهان که اوایل دی سال گذشته به ایستگاه طوقچی رسید، در حال حاضر در فاصله ۲۰۰ متری ایستگاه ابن‌سینا قرار دارد و تا یک ماه آینده به این ایستگاه می‌رسد.

واعظی‌فر با بیان اینکه دستگاه حفار جبهه غربی از ایستگاه شهید حجاری (اول کهندژ) حفاری‌ها را آغاز کرد و پس از گذر از اتوبان شهید خرازی وارد خیابان صاحب‌روضات شد، سپس طبق قول داده شده به ایستگاه آیت‌الله کاشانی رسید، ادامه داد: دستگاه حفار در ادامه مسیر به ایستگاه خلجا (طالقانی) وارد شد.

وی گفت: تی‌بی‌ام شمال از سمت دارک به مرکز شهر در حال پیشروی و اجرا است و اواخر بهمن سال گذشته شاهد ورود (تی‌بی‌ام) به ایستگاه امام حسین (ع) بودیم که امیدواریم با تزریق به‌موقع اعتبارات و منابع مالی فاز نخست خط ۲ متروی این کلان‌شهر در موعد مقرر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

کد خبر 745180

دیگر خبرها

  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی