Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جلسه هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی برگزار و حسن حمزه‌زاده به عنوان مدیرعامل این تشکل مردم‌نهاد انتخاب شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نخستین جلسه هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی صبح امروز در بیمارستان شریعتی با حضور دکتر احمدرضا جمشیدی، رئیس و دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان شریعتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، حسن حمزه‌زاده به عنوان مدیرعامل، محمدعلی روحی فردپور به عنوان رئیس هیئت مدیره، احمد خاقانی‌پور به عنوان نایب‌رئیس هیئت مدیره، محمدکاظم شاه‌حسینی به عنوان خزانه‌دار و شراره نیک‌گفتار به عنوان دبیر انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی انتخاب شدند.

در ابتدای این نشست حسن حمزه‌زاده، مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی با قدردانی از حضور چشمگیر خیرین و نیکوکاران در مراسم مجمع عمومی این تشکل مردم‌نهاد، قدردانی کرد و آن را سرمایه ارزشمندی دانست که به پشتوانه آن مشکلات و کمبودهای ضروری بیمارستان برطرف خواهد شد.

وی سپس با اشاره به سوابق فعالیت‌های اعضای هیئت مدیره در امور خیر، گفت: امروز با افتخار می‌توانیم اعلام کنیم که عصاره خیرین کشور در جمع هیئت امنا و هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی حضور دارند و این جمع به یاری خداوند خواهند توانست کارهای بزرگی را در بیمارستان شریعتی که عمده مراجعانش از قشر ضعیف جامعه هستند سامان دهند.

احمدرضا جمشیدی، رئیس بیمارستان با قدردانی از توجه خیرین به بیمارستان شریعتی، گفت: بیمارستان شریعتی بنیادش با خیرین گذاشته شده و به‌عنوان یک بیمارستان موثر در عرصه خدمات سلامت مردم، خدمات گسترده‌ای ارائه می‌کند.

رئیس بیمارستان شریعتی با اشاره به هزینه بسیار زیاد خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارائه شده در این بیمارستان، افزود: این خدمات گاهی آنقدر زیاد است که اغلب توسط دولت به صورت کامل جبران نمی‌شود و گاها پیمانکاران ما هم دچار مشکل می‌شوند.

جمشیدی افزود: بهترین پشتیبان ما در بیمارستان خیرین هستند و در موارد بسیاری از آن ها کمک گرفته‌ایم، اما همواره یکی از دغدغه‌های ما این بود که این کمک‌ها به صورت منسجم انجام شود که الحمدلله با تشکیل این انجمن این دغدغه‌ها برطرف می‌شود.

رئیس بیمارستان شریعتی در پایان از خدمات مستمر خانم نازک فردوس، عضو هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی و مدیرعامل موسسه خیریه نیکام ماموت در بیمارستان قدردانی کرد.

وی همچنین با اشاره به ساختمان خیرساز امیرالمومنین، گفت: این ساختمان با کمک‌های سرکار خانم فاطمه عرب ساخته شده، اما الان یکی از مشکلات ما تجهیز این ساختمان است.

در پایان این نشست، اعضای هیئت مدیره از برخی بخش‌های بیمارستان شریعتی بازدید کردند و از نزدیک در جریان نیازهای اولویت‌دار این بیمارستان قرار گرفتند. همچنین از ساختمان در حال تجهیز و آماده‌سازی انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی بازدید کردند.

گفتنی است اعضای هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی دوم خرداد 1401 با تشکیل مجمع عمومی و توسط هیات امنا انتخاب شدند. بر اساس آرای شرکت‌کنندگان در مجمع عمومی، حسن‌حمزه‌زاده، محمدعلی روحی‌فرد، احمد خاقانی‌پور، محمودرضا جمشیدی، اشکان تقی‌پور، محمدکاظم شاه‌حسینی و نازک فردوس به‌عنوان اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین بیمارستان شریعتی انتخاب شدند. همچنین آقایان علی‌نقی تنعمی و مجید خلیلی به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند. بر اساس انتخابات انجام شده نادر ریاحی و احمد حیدری به عنوان بازرس اصلی و احمد مهدی سلطانی به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

آیا درآمد 10میلیون‌تومانی ملاک حذف یارانه است؟صفر تا صد نحوه دهک‌بندی خانوارها، پرداخت یارانه‌های نقدی و جداسازی یارانه + پاسخ به ابهامات و سؤالات

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مددجویان کمیته امداد مددجویان کمیته امداد بیمارستان شریعتی اعضای هیئت مدیره انتخاب شدند انتخاب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که 18 تا 21 اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه درآینده  پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و  همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته  صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین  می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با  حضور بیش از چهار صد سخنران  به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات‌مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند