Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر پیوند مغز استخوان ایران گفت: ‌تنها سرمایه ای که برای ما دانشگاهیان، تیم‌های تحقیقاتی وکشور می ماند، شما جوانان هستید.

به گزارش خبرنگار علم وآموزش ایران اکونومیست، پروفسور «اردشیر قوام زاده» فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی) روز پنجشنبه در دومین جشنواره تحقیقات سلول های بنیادی وخون ساز برتر ایران ویژه پرفسور قوام زاده در بیمارستان شریعتی تهران، تاکید کرد:‌ به دنبال خدمت به مردم و جامعه باشید، جوانان باید به کارشان علاقه داشته باشند و اثر این تلاش شما به جامعه هم منتقل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد: این را بدانید که اگر کاری انجام دهید که اثر مثبتی در جامعه داشته باشد، به دنبال آن رزق و روزی هم برایتان فراهم می شود، تنها چیزی که برای انسان باقی می ماند خدمت به مردم و جامعه است.

پدر پیوند مغز و استخوان ایران در خصوص اهمیت جشنواره تحقیقاتی سلول های بنیادی افزود: امیدواریم با برگزاری این جشنواره، زمینه پیشرفت در حوزه سلول درمانی و ژن درمانی در کشور و کمک به بیماران فراهم شود .

قوام زاده، همکاری با پژوهشکده «سرطان معتمد» جهاد دانشگاهی را تجربه بسیار خوبی توصیف کرد و یادآور شد: گروه بسیار عالی در این پژوهشکده فعال هستند و در این مجموعه زمینه کار و فعالیت آزادانه فراهم است و امیدوارم این همکاری به نتایج بسیار خوبی در زمینه آموزش، پژوهش و درمان بیماران سرطانی منتج شود.

در پایان این جشنواره، ‌مراسم جشن تولد پرفسور قوام زاده با پخش پیام های تبریک دوستان و شاگردان وی از سراسر جهان و کیک تولد برگزار شد.

اردشیر قوام زاده پزشک ایرانی، فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی انکولوژی) متولد ۱۳۱۹ در تهران است. وی نخستین کسی است که عمل پیوند مغز استخوان را در ایران انجام داده‌ است. وی در سال ۱۳۸۹ به عنوان استاد ممتاز دانشکده علوم پزشکی تهران برگزیده شد. همچنین در سال ۱۳۹۰ به عنوان برترین پژوهشگر جهان در زمینه سرطان و بیماری‌های خونی برگزیده شد. همچنین پروفسور قوام زاده یکی از برگزیدگان دومین دوره جایزه علمی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۳۹۱ است. او در سال ۱۳۹۴ به عنوان محقق برگزیده رتبه نخست علوم بالینی و سلامت جشنواره رازی انتخاب شد.

وی اکنون به عنوان عضو هیات علمی و استاد گروه داخلی در بخش خون و انکولوژی بیمارستان شریعتی مشغول به کار است.

دومین دوره جشنواره تحقیقات برتر سلول‌های بنیادی و خون‌ساز ایران، جایزه پرفسور اردشیر قوام زاده به همت انجمن هماتولوژی و انکولوژی ایران و با همکاری پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز پنجشنبه در تالار شهید پیرویان بیمارستان شریعتی با معرفی سه طرح برتر و تقدیر از آنها برگزار شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: جشنواره ، سلول های بنیادی ، جهاد دانشگاهی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جشنواره سلول های بنیادی جهاد دانشگاهی بیمارستان شریعتی سلول های بنیادی پیوند مغز قوام زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قابی ماندگار از دیدار اعضای تیم ملی فوتسال ایران با رهبر انقلاب | عکس
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • دختران کردستان نایب قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان ایران شدند
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد