Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران در هفتمین برنامه از سلسله بازدید های هفتگی خود در قالب" قرار خدمت" از برخی پروژه‌های این منطقه از جمله فاضلاب و تصفیه خانه‌های منطقه ۲۲ و همچنین روند احداث بیمارستان شریعتی ۲ و... بازدید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علیرضا زاکانی در هفتمین برنامه از سلسله بازدید های هفتگی خود از مناطق پایتخت ، برای بررسی آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های فرهنگی، عمرانی و به منظور بهبود سطح زندگی شهروندان به منطقه 22رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران در جریان برنامه امروز خود را با زیارت مزار شهدای دانشگاه علامه طباطبایی و ادای احترام به مقام شامخ این شهدا آغاز و سپس از بخش‌های مختلف موزه دانشگاه علامه طباطبایی دیدن کرد.

زاکانی در نخستین بازدید خود از پروژه‌های منطقه از پروژه هزار و یک شهر در شمال بزرگراه شهیدخرازی بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و مشکلات آن قرار گرفت. بازدید از پروژه بیمارستان شریعتی 2  از دیگر برنامه امروز شهردار تهران بود که در این بازدید از آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی  و مشکلات آن مطلع شد.

دراین بازدید یکی از مدیران پروژه توضیح داد که این بیمارستان در  30هکتار زمین در حال احداث است و  مصوبات شورای عالی شهرسازی و کمیسیون ماده پنج را دارد. در واقع فاز اول بیمارستان هزار تختخوابی شریعتی2 که ادامه رسالت بیمارستان شریعتی را خواهد داشت، در حال انجام است.  در ادامه نیر زاکانی و همراهان از سایت (شهرک) مروارید شهر بازدید کردند.

گفتنی است در این سایت 70 هکتاری پکیج تعاونی مسکن چند نهاد و ارگان مختلف در 60 بلوک طراحی شده و مشکل تأمین سرانه‌های خدماتی دارد. معابر و  شبکه جمع آوری آب‌های سطحی این شهرک 200 میلیارد تومان هزینه دارد اما اعتباری که برای آن پرداخت شده بسیار اندک است و باعث کندی در روند اجرا شده است. در سایت مروارید شهر 10 هزار واحد در حال شکل گیری است و  در آینده بیش از 30 هزار نفر در این سایت سکونت خواهند داشت. از 10 بلوک 198 واحدی بهره برداری شده و هزار واحد نیز در حال حاضر  در آن سکونت دارند. 31 بلوک در مرحله اسکلت بندی و 7 بلوک در مرحله نازک کاری است. در بحث وضعیت معابر نیز معابر نیز هزار متر طول معبر پیرامونی آن اجرا شده و 9 هزار متر طول آن باقیمانده است و پیشرفت فیزیکی و ریالی 5 درصدی داشته است.

بررسی چالش‌های وضعیت شبکه جمع آوری و تصفیه خانه‌های فاضلاب منطقه مقصد بعدی شهردار تهران بود. عدم پیشرفت و توسعه زیرساخت شبکه جمع آوری انتقال و تصفیه خانه های فاضلاب شهری همزمان و متناسب با افزایش جمعیت و ساخت و سازهای منطقه از یک سو و  استفاده از سیستم‌های غیراستاندارد و نامناسب دفع فاضلاب خصوصی مجتمع‌ها از سوی دیگر باعث ایجاد مشکلاتی در این منطقه شده است. بازبینی دفع و تصفیه فاضلاب مجتمع‌های در حال ساخت و جلوگیری از اضافه شدن سیستم فاضلاب این مجموعه‌ها به سیستم فعلی از مواردی است که در این بازدید توسط کارشناس طرح پیشنهاد شد. 

شهردار تهران نیز پس‌ از بررسی آخرین وضعیت فاضلاب و تصفیه خانه‌های آن در منطقه 22 که مشکلات آن بر مشخص و تفکیک شدن  سهم دستگاه‌های مختلف و همچنین سهم شهرداری برای حل این مشکل تاکید و برای مذاکره با نهادهای مختلف در هیات دولت برای رفع هر چه سریع تر مشکلات اعلام آمادگی کرد.

شهردار تهران پس از بررسی وضعیت تصفیه فاضلاب و مشکلات آن از پروژه تقاطع غیر همسطح کاج- شهید همدانی بازدید کرد. دراین پروژه تنها روگذر شهید همدانی احداث شده و نیمه کاره مانده است که با برآورد 17 میلیارد تومانی تا کنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

احداث زیرگذر تقاطع بلوار کوهک با بزرگراه شهید همدانی

به گفته شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران این پروژه  از جمله پروژه‌هایی است که احداث آن می‌تواند مسافت و مسیر سفر برای شهروندان منطقه را بسیار کاهش دهد. اگر همه رمپ و لوپ‌ها و پروژه‌های اصلاح هندسی و تقاطعی منطقه 22 انجام شود مسیر سفر و دسترسی شهروندان منطقه از 19 کیلومتر به 8.5 کیلومتر کاهش پیدا می‌کند.

به گفته وی ، این پروژه تاکنون 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مشکل معارضین آن در حال مرتفع شدن است. طبق پیش بینی‌ها می توان خرداد سال 1401 را برای افتتاح آن متصور دانست.

زاکانی در ادامه در برنامه نشست با نخبگان منطقه 22  شرکت کرد و پیش از این نشست از برخی از دستاوردهای نخبگان منطقه 22 از جمله پهپادهای کشاورزی که برای سم پاشی و بذر پاشی به کار می‌رود و سایر سازه‌های فضایی کامپوزیت بازدید کرد. بازدید از تجهیزات گروه‌های دوام برای مواقع بحرانی نیز از دیگر برنامه‌های شهردار تهران پیش از نشست با نخبگان بود.

گفتنی است به دلیل شیوع سویه جدید کرونا حضور در مسجد و دیدار مردمی شهردار تهران در این دوره از پویش قرار خدمت انجام نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان شریعتی تصفیه خانه پیشرفت فیزیکی شهردار تهران آخرین وضعیت مشکلات آن منطقه 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۹۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند

استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار، لازم است عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جلسه دیدار خیرالله خادمی مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه راه‌آهن زاهدان - بیرجند - مشهد توسط رئیس جمهور کلنگ‌زنی شده و این پروژه در توسعه منطقه شرق کشور، نقش بسزایی دارد، لذا تسریع در روند اجرای آن مطالبه ما است.

وی افزود: افزایش تعداد ماشین‌آلات فعال در کارگاه‌ها و تقویت پیمانکاران، روند اجرای کار را شتاب می‌بخشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم تکمیل نقشه‌های اجرایی کلیه قطعات راه آهن، گفت: با توجه به انجام مطالعات کل مسیر و آماده بودن طرح، تهیه نقشه‌های اجرایی باید هر چه سریع‌تر تکمیل و ارائه شود.

وی مدیریت زمان را در اجرای این پروژه مهم خواند و گفت: لازم است هم‌راستا با اجرای قطعات راه آهن در داخل استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی دو ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین نیز آغاز شود.

قناعت متذکر شد: این دو پروژه هم باید با استفاده از نیروی فنی متخصص و تزریق به موقع اعتبار با سرعت اجرا شود.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی کم قطعه ۱۷ راه آهن، تصریح کرد: لازم است این قطعه به پیمانکار جدیدی سپرده شود تا این کندی کار به سرعت جبران شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: انتظار می‌رود اسناد مناقصه عملیات روسازی و ریل‌گذاری کلیه قطعات هم به زودی تهیه شده و پیمانکاران این بخش نیز تعیین و مستقر شوند.

وی به روند اجرای کار در کل مسیر و به ویژه حدفاصل زاهدان تا نهبندان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مطالعات کل مسیر انجام شده، لازم است آن بخش مسیر که به پیمان نرفته به مناقصه گذاشته شود تا روند کار در استان سیستان و بلوچستان هم شتاب بگیرد.

قناعت با دعوت از معاون وزیر برای سفر به خراسان جنوبی و پایش شرایط کار به صورت میدانی، خاطر نشان کرد: مشکلات پیمانکاران در زمینه تأمین آب و سوخت به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به روند اجرای کار در پروژه‌های دوبانده‌سازی در استان گریزی زد و اظهار داشت: با توجه به برنامه زمان‌بندی این پروژه، انتظار است با ورود جدی وزارت راه و شهرسازی، باند دوم بیرجند- قاین تا هفته دولت امسال تکمیل شده و زیر بار ترافیک برود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای دوبانده‌سازی محور بیرجند-زاهدان هم تأمین منابع مالی در راستای تسریع در روند اجرای کار مطالبه استان است.

وی با اشاره به حضور سیدحسین میرشفیع نماینده ویژه وزیر راه و شهرسازی در امور افغانستان و طرح‌های ویژه در جلسه از وضعیت اجرای پروژه راه فراه به ماهیرود گفت.

قناعت با بیان اینکه این پروژه به طول ۱۱۷ کیلومتر با ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه در توسعه صادرات کشور و رونق بازارچه مرزی ماهیرود نقش بسزایی دارد.

وی تأمین منابع مالی، رفع مشکلات گمرکی و… را از مسائل مهم و مؤثر در روند اجرای کار خواند و همراهی شرکت توسعه و زیرساخت با اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی در سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی پروژه را خواستار شد.

در ادامه با بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده، نظر مساعد شرکت زیرساخت درخصوص رفع دغدغه‌های استان جلب شد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه که با حضور مدیران مربوطه در وزارت راه و شهرسازی، مشاورین و پیمانکاران پروژه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان همراه بود، در ابتدا گزارش جامعی درخصوص میزان پیشرفت فیزیکی و وضعیت موجود طرح اجرا شد و اقدامات خراسان جنوبی در زمینه رفع مشکلات و تسهیل شرایط پیمانکاران نیز تشریح شد.

کد خبر 751200

دیگر خبرها

  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب