Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب‌دا، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بی‌توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی در روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید که با انجام سفر و دیدوبازدیدهای نوروزی همراه شد باعث افزایش ۵۳ درصدی میزان مراجعه بیماران مبتلا به کووید-۱۹  به اورژانس بیمارستان شهید هاشمی نژاد و افزایش آمار بستری‌شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستان شریعتی مشهد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بستری ۳۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان شریعتی مشهد 

رئیس بیمارستان فوق تخصصی شریعتی از مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید-۱۹ در این مرکز خبر داد.

دکتر محمدرضا حسینعلی‌زاده بابیان اینکه بیماران سرپایی در مراکز خدمات جامع سلامت 16 ساعته خدمات را دریافت می‌کنند اظهار کرد: بیشتر بیماران کرونایی بستری در این مرکز از بیمارستان فارابی و امام رضا(ع) ارجاع شده‌اند.

وی بابیان اینکه بیمارستان دکتر شریعتی نخستین مرکز ارجاع بیماران مبتلا به کووید-۱۹ از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون بوده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۲ بیمار کرونایی در بخش بستری و ۶ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه این مرکز تحت مراقبت قرار دارند که نسبت به هفته نخست فروردین این آمار افزایش‌یافته است.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی شریعتی ضمن تأکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی از عموم شهروندان خواست در صورت بروز علائم برای بررسی به مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا مراجعه نمایند تا در صورت نیاز بر اساس سیستم ارجاع خدمات را در سطوح مختلف دریافت کنند.

افزایش ۵۳ درصدی  مراجعه بیماران کرونایی  به اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد

مدیر بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد از مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:  سفرها و دیدوبازدیدهای نوروزی موجب افزایش ۵۳ درصدی میزان مراجعه بیماران مبتلا به کووید-۱۹  به اورژانس این مرکز شده است.

دکتر محمدمهدی ایزدپناه ابراز کرد: آمار  بیماران مبتلا به کرونا بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد در هفته آخر اسفندماه سال گذشته مراجعه ۶۶ بیمار کرونایی به اورژانس این مرکز  بود که از این تعداد ۴۳ نفر در بخش و ۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند و برای سایر بیماران اقدامات درمانی سرپایی صورت پذیرفت، اما متأسفانه در هفته دوم فرودین ماه ،آمار مراجعه به اورژانس این مرکز درمانی از ۶۶ نفر به ۱۰۰ نفر افزایش‌یافته است.

وی اضافه کرد: نگرانی این روزها بابت افزایش تعداد بیماران مبتلا به کروناست که متأسفانه رشد نگران‌کننده و قابل‌توجه ۵۳ درصدی میزان مراجعات کرونایی‌ها به اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد را به همراه داشته است.

مدیر بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد تصریح کرد: مدافعان سلامت هم دوست داشتند همانند دیگر آحاد مختلف جامعه به سفر و دیدوبازدید نوروزی بروند، اما خدمات‌رسانی به مردم و حفظ سلامت جامعه را ترجیح دادند و خواسته‌شان از مردم هم همین امر بود، اما متأسفانه عده‌ای نسبت به این موضوع کم‌توجه بودند.

وی تأکید کرد: در آستانه روز طبیعت از مردم می‌خواهیم که از هرگونه دورهمی در فضاهای باز و بسته به‌شدت خودداری کنند تا سختی کار مدافعان سلامت بیشتر از چیزی هست، نشود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش بیماران کرونایی افزایش بستری شدگان بیمارستان شهید هاشمی نژاد مبتلا به کووید ۱۹ بیماران مبتلا مراجعه بیماران مبتلا به کرونا افزایش ۵۳ ۵۳ درصدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موفق به شناسایی تعداد سه هزار و ۸۳۶ بیمار خاص و صعب‌العلاج شده‌ایم.

دکتر الهام بهره‌مندافزود: این تعداد شامل سه هزار و ۲۷۵ بیمار مبتلا به دیابت، ۱۹۹ کاندید پیوند، ۱۵۹ بیمار نیازمند به دیالیز، ۱۳۸ بیمار مبتلا به ام اس، هشت بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه، ۴۲ بیمار مبتلا به هموفیلی، ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی، یک بیمار مبتلا به‌ای بی و یک بیمار مبتلا به اوتیسم هستند.

وی گفت: از جمله راه‌کار‌های پیشگیری از مبتلا شدن خود و یا خانواده به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج می‌توان به مشاورهٔ ژنتیک و غربال‌گری قبل تولد در افراد پرخطر، اصلاح سبک زندگی در ابعاد تغذیه‌ای، رفتاری، استعمال نکردن دخانیات، الکل، ورزش و افزایش فعالیت‌های بدنی، متناسب کردن وزن، پرهیز از مصرف غذا‌های چرب و سرخ شده، افزایش مصرف سبزی‌جات و میوه، کاهش مصرف نمک، کاهش فشار‌های روانی و دوری از استرس و اضطراب است.

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد