Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-کریمی گفت: تلاش کردیم بیمارستان شریعتی وارد موج اول کرونا نشود، اما این بیمارستان، بیمارستان یاس را از همه نظر برای مقابله با کووید ۱۹ تجهیز کرد.

 عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاحیه پروژه‌های بیمارستان شریعتی از جمله؛ ساختمان امید، کلینیک ویژه، ساختمان خیرساز امیرالمومنین (ع) و سیکلوترون تولید کننده رادیو دارو که با حضور قاسم جان بابایی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: بیمارستان مجموعه پیچیده‌ای است و مدیریت سختی دارد و امروزه سخت‌ترین مدیریت در دانشگاه مدیریت بیمارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مدت‌ها شاهد تلاش تمام کادر درمان بیمارستان شریعتی بوده‌ایم و اکنون هم در حوزه ساخت و ساز شاهد افتتاح طرح‌های مهمی هستیم.

کریمی گفت: در کل بیمارستان‌های ما به خوبی اداره نشده‌اند، اما بیمارستان شریعتی از سال ۵۳ با پیش بینی دقیق طراحی و ساخته شده است.

پیشرفت ۷۰ درصدی ساخت و ساز بیمارستان شریعتی ۲

او ادامه داد: به دلیل اضافه کردن فضا‌های مختلف به فضای اصلی بیمارستان، نظم اصلی به هم خورده است که این مورد را در بیمارستان‌های دیگر هم مشاهده کرده‌ایم. ساخت و ساز بیمارستان شریعتی ۲، بالای ۷۰ درصد پیشرفت داشته و ۲۳ میلیون یورو تجهیزات بیمارستانی به صورت دلاری و ریالی توسط دولت تامین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: باید چاره‌ای برای ایجاد یک پارکینگ مناسب در این بیمارستان اندیشیده شود، زیرا هم اکنون پرسنل بیمارستان حتی یک جای پارک مشخص و ثابت ندارند.

او گفت: در یک سال گذشته تلاش کردیم بیمارستان شریعتی وارد موج اول کرونا نشود، اما این بیمارستان، بیمارستان یاس را از همه نظر برای مقابله با کووید ۱۹ تجهیز کرد و در موج‌های دوم و سوم بیمارستان شریعتی کامل در اختیار بخش کرونا قرار گرفت.

کریمی یادآوری کرد: امیدواریم شاهد موج چهارم کرونا در کشور نباشیم، اما اگر این اتفاق افتاد تمام بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی برای این اتفاق آماده و مجهز هستند. خوشبختانه تا کنون بیمارستان‌های دانشگاه نقش موثری در کنترل امواج کرونا داشته اند و کمک‌های دکتر جان بابایی و سرکشی‌های شبانه ایشان قابل تقدیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمارستان شریعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • (ویدیو) نجم‌الدین شریعتی بر مزار خودش فاتحه خواند
  • ببینید | بی‌شریعتی شمس استانبولی!
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد