Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کمیسیون ماده ۵ شهر تهران به ریاست شهردار تهران تشکیل و با کلیات طرح توسعه پردیس دانش و سلامت بیمارستان شریعتی در منطقه ۲۲ موافقت شد.

به گزارش ایسنا، علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ در این باره گفت: طرح توسعه پردیس دانش و سلامت بیمارستان شریعتی به مساحت ۲۷ هکتار در منتهی‌الیه غربی منطقه ۲۲ واقع شده است که دارای مصوبه سال ۹۵ کمیسیون ماده پنج هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بیستمین جلسه کمیسیون ماده پنج در سال جاری بررسی این طرح در دستور کار قرار گرفت که پس از بحث و بررسی مبسوط با کلیات طرح موافقت شد.
اشراقی در خصوص جزئیات این طرح گفت: قرار شد در محدوده میانی طرح، تعدیل بارگذاری داشته باشیم و با الحاق محدوده شرقی دسترسی مناسب به این پردیس ایجاد شود؛ همچنین محدوده غربی طرح برای ساخت بوستان سلامت اختصاص یابد و با ارائه طرح جامع یکپارچه بیمارستان، مراتب به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ارسال شود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج افزود: همچنین در این جلسه با احداث یک مجموعه مسکونی واقع در منطقه یک نیز موافقت شد.
وی در خصوص این مجموعه مسکونی گفت: زمین پروژه از تجمیع سه قطعه به مساحت سیزده هزار مترمربع در محدوده قیطریه منطقه یک تشکیل می‌شود که در سال ۱۳۹۰ به‌منظور استفاده مجتمع تجاری، تفریحی و سینمایی مجوز ساخت گرفته است.
اشراقی بیان کرد: از آنجا که زمین این پروژه در بافت غالب مسکونی واقع ‌شده است لازم به تهیه گـــزارش امکان‌سنجی بود که پس از مطالعات شهرسازی، معماری، اجتماعی و عارضه‌سنجی ترافیــکی این گـــزارش ارائه و پس از طرح موضوع در کارگروه فنی کمیسیون ماده پنج، اصلاحات لازم صورت پذیرفت.
براساس گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، وی افزود: با عنایت به زیر پهنه مسکونی ملک مذکور، بنا شد با تغییر نوع استفاده، احداث مجموعه مسکونی در ۴ بلوک ۱۱ طبقه به‌شرط تخصیص حداقل ۱۰ درصد در هر طبقه به بالکن‌های سبز صورت پذیرد. همچنین رعایت دسترسی‌ها و اصلاحات هندسی مطابق نظر سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران انجام شده و متوسط مساحت واحدهای مسکونی۲۰۰ مترمربع در نظر گرفته شود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تأکید کرد: قرار شد در این پروژه تأمین خدمات هفت‌گانه (آموزشی، ورزشی، درمانی و ....) نیز لحاظ شود.
 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران کمیسیون ماده پنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم

 مجید متین‌فر ،معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم  در گفت‌وگویی پیرامون موضوع ساختمان به کد نوسازی ۳۶-۱۸۸-۴۰۲-۴ اظهار کرد: صدور پروانه ساخت این بنا در دوره قبلی مدیریت شهرداری قم و بین سال‌های ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ و دقیقاً مطابق با رأی کمیسیون ماده ۵ استان قم صادر شده است که کمیسیونی در سطح مدیریت عالی استان بوده و شهرداری تصمیم‌سازی در آن ندارد.

وی صدور پروانه ساخت بنای این ساختمان را در ۳ طبقه منفی با ۱۰۰ درصد سطح اشغال به‌منظور پارکینگ و ۱۱ طبقه روی پیلوت با ضریب اشغال ۵۰ درصد برای کاربری مسکونی عنوان کرد و افزود: براساس صورت‌جلسات کمیته طرح تفصیلی اداره کل راه و شهرسازی استان و مطابق بند ۱۳ کمیسیون ماده پنج مورخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۲، برابر حداکثر ۵۰ درصد عرصه اولیه و تعداد حداکثر ۳۴ واحد مسکونی و با رعایت تأمین پارکینگ‌های مورد نیاز و مطابق ضوابط و مقررات در این پلاک پروانه ساخت توسط شهرداری قم در پنجم شهریورماه ۱۳۹۳ صادر شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم در ادامه شکایت مجموعه جامعه‌الزهرا از این مجتمع در منطقه ۴ شهرداری قم مربوط به سال ۱۴۰۰ را مطرح کرد و گفت: در خردادماه سال ۱۴۰۰ شکایتی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا به شهرداری منطقه ۴ واصل شد که درخواست جلوگیری از ادامه کار ساختمان فوق را به علت ارتفاع و تعداد طبقات داشته که با طرح این شکایت و بلافاصله ورود شهرداری قم، ابتدا میزان تخلفات در سطح اشغال به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال شد که در نهایت منجر به رای جریمه برای صاحب ملک شد.

متین فر ابراز کرد: در خصوص مشرفیت ملک و رفع آن برابر ضوابط و مقررات پایان کار و مقررات ملی ساختمان نیز تعهدنامه کتبی و محضری از مالک ساختمان اخذ گردید تا تمامی این موارد رفع شود و قطعا در زمان اخذ پایان کار نیز تمامی ضوابط و مقررات دقیقاً بررسی خواهد شد و تا رفع آن هیچ‌گونه پایان کاری صادر نخواهد شد.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران