Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، علی اعتصام‌پور ظهر چهارشنبه در نشست خبری اصحاب رسانه اظهار داشت: در استان اصفهان مدیریت بیماری‌ها و درمان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است و مدیریت درمان تأمین اجتماعی به عنوان بازوی کمکی همکاری دارد.

وی با اشاره به نمود خوب توان مدیریت درمان تأمین اجتماعی در مدیریت کرونا دراصفهان تاکید کرد: سه بیمارستان و ۲۷ پلی کلینیک دارد و از زمان شیوع کرونا با این ظرفیت برای خدمت به بیمارام ورود پیدا کرده است که در کشور پس از تهران بی نظیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تأمین اجتماعی اصفهان تاکید کرد: تا آبان ماه امسال پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان غرضی انجام می‌شد و پس از آن بیمارستان شریعتی نیز وارد مدار شد.

وی ادامه داد: از دی ماه و با توجه به بهبود شرایط بیمارستانی شریعتی نیز از مدار خارج و انجام اعمال جراحی در این بیمارستان آغاز شد.

اعتصام پور با بیان اینکه میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان ۹.۶ درصد بوده است، گفت: در ابتدای همه گیری کرونا کلاً سه دستگاه وایپب داشتیم که امروز به ۳۳ دستگاه رسیده، همچنین ۱۹ دستگاه ونتیلاتور به ۴۸ دستگاه رسید.

وی ادامه داد: در اوج مشکلات مالی دو دستگاه پمپ قلبی ریوی خریداری کردیم، درحالی که نه یارانه دولتی و نه کمک خیران را در این زمینه داشتیم.

بروزرسانی پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تأمین اجتماعی

اعتصام پور با اشاره به بروزرسانی پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تأمین اجتماعی ابراز داشت: در مدیریت همه گیری کرونا در کشور هیچ مدیریت درمانی در کشور به اندازه استان اصفهان با تولیت اصلی بحران کرونا یعنی دانشگاه علوم پزشکی همکاری نداشت.

وی بیان داشت: بیش از ۳۰ درصد بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی تحت پوشش تأمین اجتماعی استان اصفهان اهالی استان چهار محال و بختیاری و لرستان هستند اما به مطالبات ما که منافع دو استان را درپی دارد توجه نشده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی اصفهان تصریح کرد: بیش از یک سال و نیم است که درخواست مجوز آنژیوی قلب بیمارستان شریعتی معطل مانده است و این در حالی است که مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان در دوران بیماری کرونا تمام توان خود را برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی به کار برد.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از پزشکان و مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی باید از نسخ الکترونیکی استفاده کنند، تصریح کرد: این در حالی است که طرفین به دلیل مشکلات اینترنت از این طرح رضایت ندارند.

اعتصام پور با اشاره به بهره برداری از پد بالگرد بیمارستان فاطمه زهرا (س) نجف آباد گفت: از ابتدای شیوع کرونا با آزمایشگاه‌های خصوصی قرارداد بستیم تا مشکلی برای انجام تست پی سی آر نداشته باشیم  به زودی بیمارستان شریعتی به دستگاه پی سی آر تجهیز می‌شود.

همدلی و وفاق بین مدیران استانی کم رنگ است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان  اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه همدلی و وفاق بین مدیران استانی کم رنگ است که منجر به عدم موفقیت در اجرای برخی پروژه‌ها شده است، تاکید کرد: در شرایطی که مسئولان در آذربایجان غربی دست در دست هم دریاچه ارومیه را اصلاح کردند اما ما با وجود همه ادعاها به دلیل جزیره ای بودن تلاشها موفق به احیای زاینده رود نشدیم، چنین روندی در امور همه نهادهای استان تاثیرگذار است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه از دیدگاه من مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه از دیدگاه من شهرداری اصفهان به جای خواهرخواندگی با شهرهای خارجی به دنبال خواهرخواندگی با شهرهای استان باشد، ابراز داشت: در استان اصفهان بین گفت‌وگو، مناظره و جدال فرقی قائل نشدیم چرا که یک گفت‌وگویی سازنده دیالوگ و پای صحبت دیگران نشستن را در دل نهفته دارد.

48 

کد خبر 1480505

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی بیمه داروی کرونا ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا دارو درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان مدیریت درمان تأمین اجتماعی مدیر درمان تأمین اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان شریعتی اعتصام پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی